Wij zijn super bammer. Een collectief van theatermakers in de openbare ruimte. We willen theater maken, dat toegankelijk is voor iedereen. We willen binnen die openbare ruimte experimenteren. Om te verrassen en zo nodig iets mee te geven. Wij zijn Laura Stam en Marco Bonisimo.

Wij zijn super bammer

 

Marco Bonisimo
Ik ben jongleur en theatermaker en heb een circusopleiding gedaan. Ik werk solo en onder meer met Duo Diesel en Cirque Colorique. In mijn werk ben ik op zoek naar de betekenis en waarde van het circus. En hou ervan om met publiek te spelen. Ik nodig je van harte uit om ook een kijkje te nemen op mijn website www.balkunstenaar.nl
Laura Stam
Ik ben maker met een achtergrond in het Silo Theater, een object theatergroep met absurdistische producties, waarmee we over de hele wereld speelden. object theater kan het bespelen van poppen zijn, of zoals bij het silotheater het bespelen van de ruimte waarin het publiek zich bevind. Grote visuele spektakels. Andere projecten zijn onder andere de straattheater act ‘ the Perky and Fiddle show’ (een visuele roadtrip over twee ongelukkige kabouters) en Collectief Mobiel, culinaire voorstellingen vanuit een dubbeldekkerbus. Ik heb een grote liefde voor fysiek en visueel absurdisme.